درباره سایت

ستون شما

**وقتی تیغ سانسور صدا و سیما به رهبری میرسد...

یکی از دوستان اطلاع داد که چه نشسته ای؟! امروز صدا و سیما سخنان امام خامنه ای را نه تنها سانسور کرد که اصلا هیچ خبری از دیدار امروز ایشان منتشر نشده! باورم نمیشد! گفتم مطمئنی؟! گفت من منتظر پخش سخنان ایشان از اخبار ساعت 21 بودم، اما انگار نه انگار! باز هم باورم نمیشد! گفتم باید بروم و جستجو کنم. اینترنت را در چند ساعت همراه با اضطراب شخم زدم که خدا کند این حرف اشتباه باشد. هر چند به دلیل ساختار افتضاح سایت های صدا و سیما چیز خاصی نیافتم اما معدود یافته هایم همین سخن را تایید میکرد(اخبار مشروح ساعت 13 شبکه خبر لینک در حالیکه در همان زمان تمام سایت های خبری در روز تعطیل خبر را منتشر کرده اند!). باز هم قابل باور نبود. برای اخبار ساعت 24 شبکه تهران با دلهره لحظه شماری میکردم و دعا میکردم که سخنان امام خامنه ای را منتشر کنند. اخبار ساعت 24 نیز شروع شد و من در بهت رفتم... . بله! هیچ خبری از دیدار امروز رهبری با ایثار گران نبود. مردمی بودند که در تجمعات علیه الحاق بحرین به هر کشوری سخن میگفتند، از خطبای موقت نماز جمعه خبر بود و از رهبری نه!..

حماقت جدید شریعتمداری و کیهان

ماه ها فعالیت و رایزنی صورت میگیرد. جوی رسانه ای برای حساس کردن مردم و جلوگیری از بی تفاوتی آنان در حدود یکسال ادامه می یابد. انقلاب به یک مرحله بدون بازگشت میرسد. سنی و شیعی یکی میشوند و علیه ظلم به پا میخیزند. ده ها نفر شهید میشوند و روند اتفاقات به جایی میرسد که رژیم حاکم، درخواست الحاق به خاک یک کشور دیگر را میکند تا فقط تحت هر عنوانی توسط سیل خروشان مردم بحرین از بین نرود و فقط بماند. پس از این پیشنهاد بیشرمانه، مردم بحرین که خود را در معرض یک حادثه بزرگ تاریخی میبینند دوباره و با شدتی بیشتر وارد میدان میشوند. اما ناگهان یک «نادان» که متاسفانه مدیر مسئول یک روزنامه نیز است و دچار توهم نفوذ بر افکار عمومی مردم منطقه است، در یک اظهار نظر غیر مسئولانه می گوید که مردم بحرین خواستار الحاق به ایران هستند! بله! او کسی نیست جز حسین شریعتمداری! فی الواقع نمیدانم چگونه میشود امثال شریعتمداری را ساکت کرد تا در هر امری سخن نگویند و برای کشور و حتی مردم منطقه ایجاد هزینه نکنند. همین سخنان احمقانه شریعتمداری ناگهان روند اتفاقات را عوض میکند. رسانه های وهابی و آمریکایی که منتظر چنین گاف هایی از جانب ایران بودند، با شدت هر چه تمامتر به تکرار و تحلیل سخنان شریعتمداری می پردازند و می گویند: ایران درد مردم بحرین را نداشت، بلکه حرف دلشان را نماینده ولی فقیه در روزنامه کیهان گفت!(سوء استفاده و خرابکاری های شریعتمداری متاسفانه به نام امام خامنه ای نوشته میشود)آنها از اول دنبال هدف و منافع خودشان در بحرین بودند و... . با سخنان احمقانه شریعتمداری که در بدترین حالت از سوی امثال عربستان به او دیکته شده و در بهترین حالت از روی جهالت محض است، سنی های بحرین بطور کل از میدان خود را کنار میکشند تا برایشان روشن شود که آیا هدف ایران و رسانه های آن از حمایت از بحرین، همان تصرف آن است یا نه؟! در شیعیان هم یک موج سرخوردگی درباره ایران به وجود می آید، و کسانی که خود را بحرینی میدانند با این سوال مواجه میشوند که پس از سرنگونی آل خلیفه، آیا هویت مستقل خود را حفظ خواهیم کرد یا به کشوری دیگر الحاق خواهیم شد؟!   بر فرض عده ای بگویند که مشایی دم از مکتب ایران زد و فلان وهابی خوشحال شد، آیا مشایی این سخنان را در یک جمع عمومی بیان کرده بود؟! در کدام جمع؟! آیا قرار بر انتشار...

درسی فراموش شده

هنگامي كه امام علي(ع) مالك اشتر را به عنوان حاكم مصر انتخاب كرد، در نامه اي تاريخي به مالك اشتر بطور مفصل به ضرورت هاي اخلاق و شيوه هاي برخورد حاكم با مردم پرداخت. مرور اين نامه در فضاي امروزي جامعه و پس از هزار و اندي سال براي شيعيان داراي نكات مهمي است كه بيان آن ها خالي از لطف نيست. امام علي(ع) در نامه مي‍فرمايند: «هرگز خود را براي مدتي طولاني از مردم پوشيده مدار، كه د پرده ماندن حاكم از مردم گونه اي بي حوصلگي است، و سبب بي خبري از امور باشد. پنهان ماندن زمامداران از مردم موجب نا آگاهي زمامداران از اموري كه بر آنان پوشيده است مي گردد و در نتيجه، امر بزرگ در نظر آنان كوچك و كار كوچك در ديده ايشان بزرگ جلوه مي كند، و نيكو زشت و زشت نيكو مي گردد، و حق و باطل درهم مي آميزد. زمامدار انساني است و آنچه را مردم از او مخفي بدارند نخواهد دانست، و حق نشانه هايي ندارد كه به وسيله آن انواع راست از دروغ شناخته شود. و تو يكي از دو تن هستي: يا انساني هستي كه در اجراي حق گشاده دست و بخشنده اي، پس چرا بايد در پرده شوي و حق واجبي را بايد ادا كني، و كار نيكي را كه بايد انجام دهي فرو گذاري؟! و يا انساني دچار بخل هستي{و دستت در گشودن گره مشكلات باز نيست}، كه در اين صورت وقتي مردم از عطاي تو نااميد شوند ديري نپايد كه دست از مراجعه به تو بردارند، زيرا از بخشش تو نااميدند. با آن كه بيشترين نيازهاي مردم به تو چيزهايي است كه برايت زحمت و رنجي ندارد: از قبيل شكوه از ستمي يا درخواست عدالت در معامله اي...»

سرمقاله احمدی نژادی جوانفکر: سوالات بی پاسخ

زمان آنقدر كوتاه بود و سريع گذشت كه زياده‌خواهان خودبرتربين، فرصتي براي پي بردن به اشتباهات خويش و اصلاح آن نيافتند و زماني به خود آمدند كه تمامي رشته‌هاي بافته شده را پنبه ديدند و با اين واقعيت آشنا شدند كه مردي بلندنظر و پرهمت، به پشتوانه آراي اكثريت كم‌نظير مردم، سكان مديريت اجرايي كشور را به دست گرفته و برنامه‌هاي مدون مديريتي‌اش را يكي پس از ديگري به مورد اجرا مي‌گذارد. سرمستي ناشي از غرور و نخوت آنقدر زياد بود كه اجازه نداد او را به چشم ديگري جز يك مهمان ناخوانده قلمداد كنند و با خود چنين انديشيدند كه كارش را به فاصله‌اي اندك تمام خواهند كرد اما فرونشست اين سرمستي آنقدر زمان برد كه او با مجاهدت و پشتكاري مثال‌زدني، توانست از انبوه بن‌بست‌هاي پيش‌رو، معبري از خدمت را به روي ملت ايران باز كند و گامهاي بلندي را در مسير پيشرفت‌هاي بزرگ به جلو بردارد. ديرهنگام بود كه متكبرين دريافتند محمود احمدي‌نژاد يعني همان شخصيت گمنام ديروز كه در محاسبات سياست‌پيشگي آنان جايي نداشت، آنقدر بلندآوازه شده است كه در گوشه و كنار جهان براي پاسداشت او، نام محمود را بر نوزادگانشان مي‌گذارند و در هر كوي و برزن از شرق و غرب عالم، او را دوست دارند و تكريمش مي‌كنند. بخل و حسد، در جسم و جان خودخواهان و زياده‌طلبان آنچنان ريشه دواند كه ناگزير شدند فاصله‌هاي كاذب و فريبنده را كه در نمادهاي سياسي چپ و راست به افكار عمومي القا شده بود، از ميان ببرند و براي مقابله با كسي كه خوان گسترده پيش روي آنان را تهديد به برچيده شدن كرده بود، همصدا، همگام و همساز شوند. ميرحسين موسوي كوچك‌تر از آن نشان داد كه بتواند كار بزرگ بر زمين مانده يك مجموعه به هم پيوسته را به انجام برساند و از آن سربلند بيرون بيايد. او براي انتقام‌گيري از مردم و منتخب آنان آمده بود اما خود اسير نابخردي‌هاي برآمده از همان بخل و حسدي شد كه دوستان و همفكران پيدا و پنهان او را به ورطه فضاحت و شكست انداخته بود. دست قدرت خدا را خيلي‌ها ديده‌اند، نه فقط در پيروزي احمدي‌نژاد بر مدعيان به صف ايستاده 84 بلكه در شكست حاميان داخلي و خارجي و پشت در پشت موسوي در سال 88. موتور خدمت و پيشرفت كشور كه در سال 84 روشن شده و بي‌وقفه...

دوستان

با انتشار خبر محکومیت جوانفکر به جرم توهین به رهبری، شاخ در آوردم! رفتم ببینم مگر چه گفته بود یا نوشته بود که توهین تلقی شده؟! با دیدن مطلبی که در آن مدعی توهین جوانفکر شده بودند، سیاسی کاری بیش از هر امر دیگری مشخص شد. اکنون یک سوال واضح پیش می آید:

چرا جوانفکر باید محکوم به جرمی شود که بی عدالتی در آن اظهر من الشمس است؟! حالا در قضیه خاتون می گفتیم موجی علیه این نشریه به راه انداختند و برخی علما هم مواضع تندی را نسبت به آن گرفتند و... . اما سر این قضیه ظلم به جوانفکر آنقدر روشن است که... . پس چرا باید جوانفکر محکوم شود؟!

مهمترین فاکتور برای بررسی دلیل حکم جوانفکر زمان ابلاغ حکم است. زمان را در نظر بگیرید تا حوادث آینده و تحلیل های گذشته آقایان دلیل کار را برایتان مشخص کند.

*زمینه سازی برای محکومیت جوانفکر در دادگاه خاتون: این هدف اولیه است که در آن با ایجاد جو علیه جوانفکر بتوانند حکم قطعی در مورد خاتون را برای جوانفکر صادر کنند. نمی توان به یکباره جوانفکر را محکوم کرد و باید ابتدا برای این امر فضا سازی کرد. و چه بهتر از ایجاد فضاسازی با ایجاد جوی نسبت به توهین جوانفکر به امام خامنه ای با استفاده از یک حکم اولیه برای یک محکومیت قطعی؟!

*با توجه به اینکه تنها یار احمدی نژاد که مرد و مردانه در عرصه مطبوعات و رسانه فعال است آقای جوانفکر است، قطعا با اینکار با زدن خاکریز رسانه ای جوانفکر و از دور خارج کردن او، می رسند به احمدی نژاد، یعنی همان آخرین خاکریز آقا.

برای درک بهتر این موضوع به این موضوع توجه کنید: رئیس جمهور هفته آینده برای سوال به مجلس خواهد رفت! و حکم اولیه دادگاه در چنین شرایطی اعلام میشود تا تنها و تنها احمدی نژاد بماند و یک طیف مخالف که از ضد انقلاب  شروع و به شریعتمداری و کیهان ختم میشوند. کینه هایی که در مجلس هر روز بزرگتر میشوند، رد صلاحیت برخی نمایندگانی که شمشیر خودشان را آشکارا برای او بیرون آورده اند... از نظر من، این محکومیت صوری جوانفکر به یک اتهام سنگین، تنها نشان از برخورد نهایی میدهد. انتخابات مجلس نزدیک است...

جوانفکر و احمدی نژاد را دریابید

یک هفته تا سوال از رئیس جمهور. ماراتن آغاز شده. ماهها و چه بسا سالها نقشه ها کشیده شده تا چنین کنند و چنان کنند. برای اینکه احمدی نژاد را زمین بزنند، قبلش باید یارانش را بزنند تا تک و تنها بماند. تا بدون هیچ صدایی که از او حمایت کند به مجلسی برود که... .

**اما مهمترین بخش دلیل این محکومیت

دقت کنید که شریعتمداری اولین کسی بود که سخن از ایستادن رئیس جمهور در برابر رهبری و حاکمیت دوگانه سخن گفت. نوشت که سفر امام خامنه ای به کرمانشاه پیام روشنی برای رفسنجانی فتنه گر و؟ و احمدی نژاد داشت! مهدی محمدی دبیر سرویس سیاسی کیهان صریحا از ایستادن رئیس جمهور در برابر رهبری به اعتبار رایش سخن می گوید، امری که رهبری بارها آن را رد کرده است. برای تحلیل های شریعتمداری و کیهان و یکی کردن هاشمی(اسم سوخته ومرد پشت صحنه) و احمدی نژاد(تمام پتانسیل احمدی نژادیها)، به برخی فاکتورها نیاز است تا بتوانند این پروژه را ادامه دهند. حسین قدیانی شاگرد شریعتمداری می نویسد: احمدی رفسنجانی! و باید دلیل تراشید! پس: هم زمان با دستگیری فائزه هاشمی به دلیل توهین به نظام وآقا، جوانفکر هم به اتهامی مشابه محکوم میشود!

unbalanced scale and tyarnny

وقتی شریعتمداری حاکمیت دوگانه ساخت تا بی بی سی و ضد انقلاب مدام بگویند تیم احمدی نژاد و تیم خامنه ای و برخورد یاران احمدی نژاد و وفاداران خامنه ای، باید برای آنها خوراکی فراهم کرد! و چه بهتر از خبر توهین تیم احمدی نژاد به رهبر معزز انقلاب؟!

و آخرین دلیل هم قطعا ایجاد یک "خبرمحوری"است، یعنی فقط یک خبر سه خطی به مردم بدهند و نگویند سر کدام قضیه بوده تا مردم بتوانند قضاوت کنند، و با بردن ذهن آدمهای ساده لوح زودباور به این سمت که جوانفکر به رهبری توهین کرده است، یک زمینه ذهنی برای آنها سازند. حیات برخی از طیف های از جمله اصولگرایان حزبی و اصلاح طلبان، در "نفهمیدن"مردم است، و امروزه نگذاریم مردم واقعیت را بفهمند به پایه و ستون رسانه ای اصولگرایان حزبی تبدیل شده است.

باز هم می گویم: رسیده ایم به سطح ماکزیمم برخوردها. الان تا زمان رفتن احمدی نژاد به مجلس شاهد اوج حملات بی وقفه به احمدی نژاد خواهیم بود. زمان مهمی است. باید با رئیس جمهور همراهی کرد. میخواهند رئیس جمهور را به مسلخ بکشند، در حالیکه کسی اطرافش نباشد. اما آقایان! احمدی نژاد در جایی که صهیونیست ها و یهودی های زیادی با کینه از او نشسته بودند، به لطف خدا چنان سخن گفت که همان ها برایش دست زدند و نقشه قبلی برخی در مجلس هم با جمله تاریخی "رذالت مجلس" پایان یافت و روسیاهی بود که برای "کینه توزان" ماند تا رسوا شوند. دعا کنید و بر خدا توکل کنید:

الذین قال لهم الناس ان الناس قد جمعوا لکم فاخشوهم فزادهم ایمانا وقالوا حسبنا الله ونعم الوکیل

نظر ها
افزودن جدید جستجو RSS
ناشناس     |2012-01-18 03:19:28
سلام برادر
شرایط خیلی بدی است
خیلی بغرنج
گاهی نگرانی هایم زیاد میشوند
ای کاش کار بزرگی از دستمان بر می
آید
امروز علاوه بر روشنگری یک کار میتوانیم بکنیم
دعا
دعا کنیم
شرایط سخت است میدانم اما،
"باور ما این است که
خدا با ماست، صحنه را مولایمان عوض خواهد کرد..."
ابطحی   |2012-01-18 03:32:18
سلام

و البته شک نداشته باشید تا چند ماه و شاید هفته دیگر امثال حسین شریعتمداری هم درست به جایی خواهند رسید که
عماد افروغ رسید. حاج حسین شریعتمداری آن قدر مخاطبانش را ساده لوح و احمق فرض کرده است که انتظار دارد حتی نمایش
عظیم رهبری در تشکیل جلسه هیات دولت ( = مساوی یکی بودن رهبر و رئیس جمهور) را در همان سفر سفر کرمانشاه نبینند.

می
دانید که امیر المومنین القاب ویژه ای دارد که متاسفانه به سرقت رفت. یکی از این القاب فاروق اعظم است. می دانید
چرا؟ چون مومنین هر کدام خود یک فاروق هستند. احمدی نژاد هم یکی از مومنین است..
لذا جای هیچ تعجبی نیست که تمام
مخالفان احمدی نژاد در جبهه باطل قرار گیرند و مردود شوند حتی اگر خودشان هم ندانند..
دووراندیش     |2012-01-19 15:38:37
مگه احمدی نژاد امام حسین(ع) هست نعووذوبالله که بشه معیار حق و همه ی دشمنانش بشن باطل!!!
مراقب حرفاتوون
باشید
خدا همموون رو هدایت کنه
----
سلامت کجاست حق طلب!؟ و علیکم السلام!// نه برادر! حق را میشناسند و بعد اهلش را. و
بیخود نبود که آقا فرمودند که نظر من به ایشان نزدیکتر است! و اینکه خط دولت و رهبری یکی است!// برخی در تاریخ گیر
کرده اند، امام علی را میشناسند و سید علی را نه! امیدوارم شما از آنها نباشید برادر!
سیما     |2012-01-18 04:04:31
سلام
وبلاگ جدید مبارک!!همه رو فیلتر میکنن شما رو مخصوص فیلت کردنا!این نوع مسدودشدنا سعادت میخواد که شما
داشتید!
این شعرتون خیلی قشنگ بود "همان ققنوس افسانه!"
درمورد اقای جوانفکر باید بگم که ایشون خودشون گفتن که
سالهاست در مطبوعات ایران فعالیت میکنن اما از زمانی مشاور مطبوعاتی دکتر احمدی نژاد شدن 16 پرونده قضایی برای
ایشون درست کردن همین بیانگر این موضوع که برخی ها که کاملا مشخص هم هستن از جریان فکری احمدی نژادی می ترسن چراکه
احمدی نژاد شخص خاصی نیست بلکه نماد یک تفکر مبارز چه در صحنه بین المللی و چه در میدان زر و زور و تزویر داخل کشوری
است!
من با اینکه امتحان دارم و درسم خیلی زیاده ولی همیشه برای دفاع از احمدی نژاد در اینترنت کم نذاشتم نه تنها
من بلکه همه ما من فکر میکنم ما با مقابله فرهنگی خودمون می تونیم" احمدی نژاد و جوانفکر را دریابیم!"
یاعلی
سامان(وبلاگ فتنه88)     |2012-01-18 05:16:43
سامان
سلام. تبریک. فیلتر شده بودی، همه نگرانت شدیم. با قدرت و جدیت کارت ادامه بده و بدون که موفق خواهیم شد.
سامان(وبلاگ فتنه88)     |2012-01-18 05:17:12
من را لینک کن. یادت نره
سید     |2012-01-18 16:18:03
سلام
احمدآقا ، این آقای امیر رضا آل حبیب در وب خودش چرا اینطوری می نویسه
خبری شده که ما بی خبریم خواهشاً اگه
میشه با ایشان صحبت بکنین ونتیجه را در صورت امکان به ما هم اطلاع رسانی بکنین؟
با تشکر
---
علیکم السلام برادر!
این کار رو کردم، نتیجش رو خدمتتون خصوصی میگم، فقط به دوستان بگم باید به سابقش اعتماد کنین. دلیل این نوشتش به
زودی مشخص میشه. خدانگهدار
سامان     |2012-01-18 21:31:38
احتمالا وبلاگ ایشون هک شده بود.
ابر   |2012-01-18 19:10:27
سلام.جداتحلیل بی نقصی ست احسنت ملت مابیدارندبه پاش بیفته مجلس.......
ماامامی چون خامنه ای داریم امتی قهرمان
وهوشیارداریم جای نگرانی نیست
ضمناتبریک،سایت قشنگی دارید
علي محتشمي     |2012-01-18 20:24:27
در ادامه حرفها سیما خانم باید بگم من و خیلی از دوستانم که میشناسم همین الان تو امتحانات پایان ترمشون هست همه
سعی مون اینه که تا جایی که دستمون میرسه کاری کنیم ما فعلا در این فضا می تونیم کاری کنیم.
محکومیت اقای جوانفکر
استقلال قوه غذاییه رو زیر سوال برد واقعا چقدر باید تبعیض باشد حتما همه دوستان فیلم خانم فایزه هاشمی رو تو
خیابان که بر علیه اقا اون صحبت ها رو میکنه دیدند چه توهین هاییی که نمی کنه واقعا چرا در برابر اون توهین فقط باید
شش ماه زندان برید ولی برای اتهام دروغ علیه اقای جوانفکر این محکومیت حیف اون امضایی که اقا پای حکم برخی کردند ما
واقعا از این وضعیت نگرانیم مرحله بعد به کجا خواهد رسید 
حسین حیدری   |2012-01-18 20:32:11
بنام خدا
سلام
ایشون صرف نظرازسابقه اش وجدای ازداستان توهین وافتراوچه وچه و...که میگویددرحقانیت احمدی نژادبه
معنای واقعی کلمه ..تردیددارد!حالاریسمان وآسمان راهم که بهم ببافدودلیل بیاورد باته قلبش که نمیتواند دودل
باشد.....ایشون دوستانی داردکه به خون مشایی تشنه اند!واحمدی نژاداورامومن میداند.جمع این دوتا ممکن نیست..نمیدانم
چرابعضی هاملاکهاراگم کرده اند.محک هاو علایم روشن هستند..پس چرانمیخواهیم باورشان کنیم؟؟جالبه دوستانش هم که
خوبترین هاش مثل آقای کوچکزاده باشندخودشان هم ازسیاسی کاری به ورطه سقوط نزدیکند!! چه رسدبه آنها که به احمدی
نژادفحش رکیک میدهند!!!وعده الهی هم براین حقیقت صحه داردکه قلیل من الاخرین
....البته حرف خیلیست که مجالش
نیست
عزت زیاد
زهرا     |2012-01-18 21:44:37
علیک سلام
خدا رو شکر رفع فیلتر شدید.البته توفیق اجباری شده چون تبدیل به سایت شدید تبریک می گم
انشالله همچنان
پرقدرت به فعالیت ادامه دهید
اگه دوباره ما رو نفرین کنین ما هم دعا می کنیم این دفعه که فیلتر شدید همچنان در حبس
بمانید ( با لحن ملتمسانه افراد گریزان از زندان فیلتر!)
موفق باشید
نوح رسل     |2012-01-18 22:11:18
نفاق هوشمندانه افروغ،حامیان احمدی نژاد به بیراهه رفتند
ادامه مطلب را در وبلاگ ما می توانیم مطالعه فرمایید.
ناشناس   |2012-01-19 01:55:47
سلام.چند سوال داشتم در مورد مطلبتون.
1- به فرض که اقای جوانفکر رو محکوم کردند.خوب یکی دیگه میاآد و جای او رو پر
میکنه.
2- سوال از رییس جمهور هم که چیز مسخره ایه. چون سوال از به معنی استیضاح نیست. اونا سوال می کنن و دکتر هم
جواب میده. تازه حتما هم به نفع دکتر تموم میشه به امید خدا.پس نباید از سوال ترسید
3- وقتی جناح راست نتونسته تا
حالا مشایی رو که اینقدر علیه او کینه دارن و زمینه مناسب رو هم برای برخورد با او فراهم کرده بودن دستگیر کنن.چطور
ممکنه که نزدیک انتخابات بخوان حرکت خصمانه ای علیه دکتر انجام بدن.
4- من با شما موافقم که خیلی ها با عناوین مقدس
دنبال پروژه حذف احمدی نژاد هستن ولی فکر نمی کنید کمی اونا رو جدی گرفتید.؟
5- به هر حال هر حرکتی برای برهم زدن
انتخابات هزینه سنگینی داره. در ضمن جناح راست چرا باید انتخابات رو بهم بزنه؟ بالاخره برنده انتخابات خودشون
هستن.یا جبهه متحده یا پایداری و هردوشون هم مخالف جریان موهوم انحرافی هستن.
ممنون میشم اگه جواب بدین.
---
علیکم
السلام! جواب در کامنتی جدا!
احمد  - پاسخ به ناشناس     |2012-01-19 05:11:03
علیکم السلام!
1- برادر! کسی نیست که جای او را پر کند! مگر دولتی ها طرفدار ندارند؟! پس چرا هیچ کسی صحبت نمی
کند؟!
2-مسئله اینست که آنها دنبال سوال و جواب نیستند! میخواهند دکتر را بشکنند! خرد کنند تا نتواند بلند شود!
3-چون
علیه مشایی یک برگ مدرک ندارند، علیه دکتر هم ندارند، اما ببین چه بلایی سر مشایی آوردند! خوب همین کار را با دکتر
می کنند!4- قدرت الله علیخانی در مصاحبه با ایندیپندنت خبر از انتخابات زودهنگام میدهد برادر!5- اتفاقا خودشان
میدانند که نیستند، وگرنه دلیلی داشت اینقدر هشدار بدهند و خبرسازی کنند؟! چرا هشدار امنیتی میدهند!؟ چون می ترسند
همین منحرف از خط خودشان بخواهند علاوه بر دولت مجلس را هم بگیرند، برخورد این جماعت چه خواهد بود!؟ نخواهند گفت ما
آنهمه هشدار دادیم پس چه شد؟! بازی را بهم خواهند زد!
خدانگهدار
ابطحی - پاسخی برای آل حبیب   |2012-01-19 05:24:55
سلام

همانطور که می دانید اخیرا جناب آل حبیب هم اعلام کرده اند که دیگر نیستند. البته ان شاء الله واقعیت نداشته
باشد اما این کامنت را در جواب یکی از نوشته هایشان گذاشتم به امید اینکه این نطر غلط باشد:

\"دوستانی رو
دیدم که سالها باهاشون خون دل خورده بودیم برای دکتر و ارمانها
اما دیدم با اونها هم حلقه ای که از تعداد انگشتان
دست هم تجاوز نمی کنه برخوردی کردن که شرمم میاد بگم و همشونو به بهانه های مختلف از دور و بر دولت
تاروندن\"

جناب آل حبیب
من نمی دانم شما واقعا به چه دلیلی این مطالب را می نویسید. اما یقین دارم که جملات
فوق صادقانه نیست و حتما دلیل دیگری دارید. چرا؟
چون شما اگر واقعا به خاطر اینکه یک عده تارونده شده اند ناراحت
هستید چرا خیلی زودتر از اینها جدا نشدید؟ یک زمانی افروغ تارانده شد. بعد ها وزرای متعدد تارونده شدند. بعدها خیلی
های دیگر از روزنامه ایران تارونده شدند.. اما شما ماندید و ..
آیا احتمال ندهیم که احتمالا اخیرا خود شما هم
تارونده شده اید؟

می دانید ، یکی از سوالاتی که همیشه باید از تاریخ پرسید این است که طلحه و زبیر و عمروعاص نهایت
تلاش را برای سرنگونی عثمان کردند. بعد هم با علی بیعت کردند. اولین کسی که با علی بیعت کرد طلحه بود..
پس چرا علی
این جماعت را تاراند. صلحه و زبیر حتی از خیر امتیاز از بیت المال گذشتند.. حتی از حکومت بر کوفه و بصره هم گذشتند و
فقط آرزو داشتند لااقل علی با آنها مشورت کند اما علی که خودش می گفت \" من استبد برایه هلک\" حاضر نشد قبول
کند در امور با اینها مشورت کند... اینجاست که به نظر همه سیاسیون جهان و همه مستشرقین علی یک آدم یکدنده و لجباز
بود. شاید هم می شد گفت یک عده دورش جمع شدند از تازه به دوران رسیده هایی نظیر مالک اشتر و عدی بن و حاتم و این تیهان
و...که آن افراد بزرگ و زحمت کش که حتی در زمان غریبی و بی کسی علی شمشیر به دست از خانه فاطمه حمایت کردند را بیرون
کردند...

می دانی برادر، پهلوانهای این آب و خاک همیشه در زورخانه را کوتاه درست می کردند. اگر شما قد کشیده باشید
و الان نتوانید از آن رد شوید بر شما ملامتی نیست. مشکل از هرمون رشد است..
----
آقای ابطحی علیکم السلام! میدانم قبول
این مطلب از او سخت است، ولی به او که خیلی زیاد ماند کمی اعتماد کنید. به زودی مسائلی روشن خواهد شد...
مهسا  - رودخانه نقره ای     |2012-01-19 05:30:35
ببینید اساسا ما با قوه قضاییه و دستگاه قضایی مواجه نیستیم . ما با یک باند سیاسی مواجهیم که در ساختمان قضایی
مستقر شده و جا خوش کرده در حقیقت شعبه ای است از باند اشرافیت ضد عدالت . خب حالا این باند مثل هر باند غیر الهی
دیگری دنبال رسیدن به اهداف دنیا طلبانه و ضد عدالتشه به هر وسیله ممکن و مسلما با استفاده یا در حقیقت سو استفاده
از قدرتی که با غصب جایگاه قضایی بدست آورده . با این نگاه قضیه جوانفکر کاملا طبیعیه و قابل درکه !! اینا دنبال زدن
و حذف عدالت طلبها هستند حالا وسیله و قدرتی که در اختبار دارند احکام و دادگاههاست . داداشش در مجلس با قانون
گذاریهای سنگ اندازانه دنبال این هدفه و ...
---
سلام کجا رفت؟! علیکم السلام!// اگر بیش از حد تند نبود، قطعا پست
میشد! بذارید دو روز از سایت جدید بگذره!
علی وحیدی  - http://alivahidy.blogfa.com/   |2012-01-19 04:15:22
سلام علیکم
همینجا به همه کسانی که با هزینه کردن از سنگر ولایت و ا سم رهبر یقه چاک دولت و حامی آن شده اند اعلام
می کنم که یقین داریم که شما نه تنها طرفدار دولت نیستید بلکه یک عده خام فریب خورده هستید که با این کار هدفی جز
تفرقه و دودستگی و ایجاداختلاف در این ایام و در آستانه انتخابات ندارید! شما ها بدون شک با این حرکات کاملا مرموز
سودی جز خوشحال کردن دشمنان نظام وملت برداشت نخواهید کرد .کی گفته به اسم دفاع از دولت و شخص رییس جمهور دیگران را
با بدترین روشها وبدترین هتاکی ها مورد تهاجم خصمانه خود قرار دهید؟؟ کی گفته به اسم دفاع از ایده و فکر و عمل یک
نفر عده ا ی دیگر را لجن مال کنید؟ کدام دین به مثلا حامیان دولت اجازه تاخت و تاز جهت تخریب و تکفیر دیگران را داده
است؟ هیچ نیت خیری در این حرکت منافقانه شماها نیست ومطمئن باشید با این شیوه دفاع شما نه گند کاری های جریان
انحرافی میخ شده به دولت ماست مالی می شود ونه اشتباهات دولت در پرده اذهان مخفی میماند ونه برای عده ای مضمحل شده
میتوانید محبوبیت و آبرو بخرید و بدانید ملت هیچ وقت با هیاهو و به به و چهچه و رقص و آواز و طرب ودهل فریب خوردگان
دست اموز نفاق مسیر خودرا گم نخواهد کرد اگر واقعا طرفدار دولت هستید مرد ومردانه با منطق ودلیل وبرهان و با دیدی
منصفانه به طرح وبیان عملکرد دولت بپردازید اگر چشم دیدن انحرافات و پیامدهای آن وحاشیه های پر سرو صدا و حرکات
دشمن شاد کن برخی از اعضای دولت را ندارید لااقل با شیوه دشمن پسند به منتقدین دولت نا جوانمردانه حمله نکنید
بدانید که همه ما باهم باید امروز در برابر دشمن قسم خورده یک صدا و یک دست باشیم نه در مسیر دشمن خواسته یا
ناخواسته وظیفه پیاده نظام و راه هموار کن دشمن را عملی کنیم !
به امید بیداری و هوشیاری بیشتر
احمد  - پاسخی به علی وحیدی     |2012-01-19 05:19:28
علیکم السلام آقای وحیدی!
من فکر میکردم که دیگر رویت نشود که اصلا وارد اینجاها شوی!
**یادت می آید در مورد ولایت
فقیه چه میگفتی؟! کسی که اصلا نمیداند ولایت فقیه از لحاظ قانونی و شرعی یعنی چه! یادت می آید چه نظرات عجیبی داشتی
و آقا در کرمانشاه چنان جوابی به امثال تو داد که من فکر کردم دیگر ""خجالت"" بکشی وارد اینجاها شوی و اظهار
وجود کنی!
**اما بعد! برادر! تا آنجایی که من میدانم، شما استاد ترور شخصیت هستید! جالب است که وقتی کم می آورید، شروع
به خبرسازی می کنید! فلان منبع آگاه! و حد شعور کسانی همینقدر است که باور می کنند دیگر!
**اما چه کسانی دشمن را
خوشحال می کنند؟! دوست داری بگویم!؟ بسیار خوب! نظرات کدام آیت الله است که باعث استهزای نظام و اسلام شد؟! احیانا
آیت الله م نبودند؟!
احمد  - پاسخی به علی وحیدی     |2012-01-19 05:34:36
علیکم السلام!
آقای وحیدی! \"طوطی صفتی\" بسیار بد است، اینکه یک بیانیه را برای خیلی ها با افکار متفاوت
مثل طوطی تکرار کنی، نشانه حد فکر شماست!
دووراندیش     |2012-01-19 16:27:26
برادر بزرگوار من هم مثل شما مطالب این دووستان رو که میخوونم تازه میفهمم چرا امام خامنه ای (ع) گفتند فتنه ی
بزرگتری در راهه
یه جاهایی آدم نمیتوونه ضرر گمراهیش رو جبران کنه
---
خواهر گرامی! به یک عده می گویند حواستان
باشد که نیفتید! اما آنها آنقدر عقب میروند که از طرف دیگر می افتند! آیا شما میدانید منظور ایشان از فتنه چه بوده؟!
ضمیر خودآگاه  - بازی مشکوک سکه و دلار در آستانه انتخابات     |2012-01-19 04:29:16
http://zamirekhodagah.blogfa.com/
بروزم با بازی مشکوک سکه و دلار در آستانه انتخابات
حتما بخوانید. به نظر می رسد طبقه سرمایه
دار داخلی دوباره با نظام سرمایه داری جهانی به منافع مشترک رسیده و وارد یک بده بستان تاکتیکی شده است. دولت
عدالتخواه دکتر احمدی نژاد در آستانه اجرای مرحله دوم طرح هدفمندی یارانه هاست. ظاهرا در این مرحله قرار است نرخ
سود بانکی نیز کاهش پیدا کند.
...
اما مسئله این است که صاحبان صنایعی که به نام صنعت وام های کلان می گرفتند و آن
وام ها را در واردات اجناس مصرفی، قاچاق کلا و مهمتر از همه به زمین بازی و احتکار مسکن وارد می کردند و بدون زحمت
تولید و به بهای نابودی صنعت و کشاورزی ایران به سودهای بادآورده می رسیدند از این برنامه های اصلاحی
ناراحتند.
...
به نظر من بازی سکه و ارز مشکوک است. دور از ذهن نیست که عده ای سرمایه دار با کمک سیاسیون حزبی سرمایه
های خود را به بازار سکه و ارز کشانده اند. تا به شکل صوری تورمی مصنوعی را به جامعه تحمیل کنند و بعد به مردم بگویند
دیدید طرح یارانه ها از اول غلط بود؟ یک سال از طرح هدفمندی گذشته است پیشبینی تورم 70 درصدی و 100 درصدی حضرات پوچی
خود را نشان داده است....
فازهای بعدی هدفمندی باید با موفقیت اجرا شود تا راه فرار زرسالاران داخلی و جهانی بسته
شود
عابر رهگذر  - خدا به همه‌مان رحم كند   |2012-01-19 15:10:37
سلام
احمد‌آقايي كه نمي‌دونم كي هستي و كجا هستي؟
نگارنده‌اي كه اين خطوط را مي‌نگارد خودش از طرفداران پروپا
قرص احمدي‌نژاد بوده و الان هم جزو مخالفان او نيست. ولي مشكل ما با احمدي‌نژاد اين اواخر است و اطرافيان خطرناكش!
ما همان پابرهنگاني بوديم كه به احمدي‌نژاد رأي داديم و فدايي دولت اسلامي شديم. آدم‌هاي قدرت طلب و كله گنده و
نورچشمي هم نبوديم كه بخواهيم پس از رأي آقاي احمدي‌نژاد به جايي برسيم. اين، حال همه پابرهنگان اطراف انقلاب
بزرگ اسلامي است. اگر آن روز به احمدي‌نژاد رآي داديم فقط و فقط به خاطر گفتمان انقلابي و ولايي او بود. اما انصافا
در حال حاضر با اين گفتمان فشل و اطرافيان خطرناك ديگر فقط دعا مي‌كنيم خدا عاقبت بخيرمان كند و امام و رهبرمان را
به سلامت بدارد و خداوند حضرت ايشان را ياراني صديق و تسليم و فدايي كه هميشه هميشه، در ركابش باشند و گوش به
فرمانش، عطا نمايد. دلمان سخت گرفت كه آقا از خودي‌ها هم كشيدند، آنهايي كه به حمايت راستينشان از ولايت دل بسته
بوديم
---
پاسخ در کامنتی جدا
احمد نویسنده  - پاسخی به رهگذر   |2012-01-19 15:17:39
علیکم السلام برادر!

**برادر به شدت با سخنانت مخالفم، به شدت! مگر آقا همین دولتی که فلان و فلان است را دولتی با
شاکله خوب و مطلوب ندانست؟!
**برادر! از تو خواهش می کنم که این اشتباه مهلک را انجام نده! تنگه احد را رها نکن!احمدی
نژاد تنگه احد است! تو فکر می کنی با زدن دولت مکتبی، دولت مکتبی از توی آن بیرون می آید؟! نه برادر! خواهش می کنم که
برو و تاریخ انتخابات را درایران و جهان بررسی کن.
**برادر یک سوال: چرا شیمون پرز می گوید باید بودن با احمدی نژاد
به ننگ تبدیل شود؟! بحث زیاد دارم، خیلی زیاد. هستی با هم بحث کنیم!؟ در مورد همین اطرافیان خطرناک!
همان عابر رهگذر چند ساعت پيش  - ميزان، حال افراد   |2012-01-19 17:12:05
احمد آقا مجددا سلام
يا نوشته مرا خوب نخواندي و يا دأب تو اين است كه نوشته‌ها را خوب نداري. من كجا گفتم كه دولت
فلان و فلان است؟ من فقط نوشتم آقاي احمدي‌نژاد به واسطه هم‌نشيني با انسان‌هاي ناصالح و خرد، از گفتمان و حركت
اوليه و مورد تأييد ولايت فاصله گرفته و متأسفانه اين زاويه، هرروز بيشتر و بيشتر شده است شاهد اين عرضم هم كه جواب
شما نيز هست، اينست كه مدتهاي طويلي است كه حضرت آقا اظهار نظر مستقيمي در مورد دولت و شخص رئيس جمهور (نظير آن
حمايتهايي كه در دوران دولت نهم از دولت و حركت آن كردند) نفرموده‌اند. اين را كه مسلماً اذعان داريد. اين عرايض را
با قاطعيت مي‌گويم چرا كه حقير فرمايشات حضرت آقا را مرتبا پيگير هستم.
در ضمن با نظر شما كه مي‌گوييد
احمدي‌نژاد تنگه احد است كاملا مخالفم. تنگه احد را آن بي‌توجهي‌ها به فرمايشات و دستورات صريح حضرت آقا پيش
آورد. شايد 11 روز خانه‌نشيني‌ها كه به هر علتي كه بود و دل دشمنان اسلام و نظام را براي مدتي هم كه شده شاد كرد،
مصداق روشني براي ترك تنگه احد بود
عزيز دلم! به خدا قسم هر روز دعا مي‌كنم خداوند آن زاويه‌‌گيري‌ها را به فضل و
كرمش و به خاطر همه اخلاص‌هايي كه دكتر در اول راه خرج داد، به زودي زود از بين ببرد
در ضمن سخنان آن دوست
دورانديشمان هم بي‌سر و ته و نامربوط است. آن آقايي كه اسمش را بده بود كه تكليفش براي همه معلوم است و شناخته شده،
اظهار نظري درباره‌اش لازم نيست
با تشكر
---
جواب در کامنتی جدا
احمد  - پاسخی به رهگذری که دارد رفیق میشود!2   |2012-01-19 17:25:40
برادر گرامی!
**آقا در خانه نشینی دکتر در جمع مردم فارس فرمودند: تحلیلها را بردند به این سمت که بله! رئیس جمهور
حرف رهبری را گوش نکرده! دستگاههای تبلیغاتی خودشان را از این حرف های ((سست و بی پایه)) پر کردند.
حالا یک سوال: چند
نفر همین حرف های سست وبی پایه را زدند؟! چند آیت الله بازی خورده اند و هنوز نفهمیده اند؟! می خواهی بشمارم؟!//
اینکه شما خودتان می گویید که علت خانه نشینی احمدی نژاد را نمی دانید، پس چطور در موردش قضاوت می کنید؟! فقط چون
دشمنان خوشحال شدند؟! مگر با صلح امام حسن دشمنان خوشحال نشدند؟! مگر هشام از امام باقر تعریف نکرد؟! مقیاس شما
برای قضاوت صحیح نیست با عرض معذرت!
احمد  - پاسخی به رهگذری که دارد رفیق میشود!3   |2012-01-19 17:32:00
**برادر یک خواهش دارم: برو صحبت های امسال آقا در جمع فرماندهان سپاه را مرور کن، ببین چرا آقا اینقدر سپاهیان را
امر و نهی می کنند و از بایدها می گویند؟!
این حمایت از دولت نیست؟!
آیت الله خاتمی می گوید: سکوت در برابر جریان
انحرافی به ""امر"" مقام عظمای ولایت است!
رهبری یک مصلحتی دارند به نام حفظ نظام. از هر طرف به ایشان
فشارهایی وارد میشود، رهبری مهمترین وظیفه شان حفظ تعادل در جهت فشارهاست، این یعنی مظلومیت آقا.
تو فکر کن که
رهبری بگوید جریان انحرافی وجود ندارد! چه خواهد شد!؟ نمی گویند که او هم سحر شده؟! مگر نگفتند مسئولیت تشخصیص
انحراف با من است! پس چرا هشداری نمیدهند؟!
برادر! هدف رهبری است به والله. وبلاگ قبلی ام فیلتر شده، سرچ کنید شاید
پیدا کنید: وقتی به اسم مشایی، آقا را میزنند!
خدانگهدار
رهگذري كه از اول رفيق بوده و د  - بدون عنوان/ همش كه نبايد عنوان داشته باشه   |2012-01-19 17:58:19
احمد آقا مجددا سلام
خداحافظي كرده بودم ولي دلم نيامد چند لحظه‌اي بيشتر نمانم. دو سه خط اول پاسخ قبلي را مجدداض
بدون هيچ توضيحي مي‌آورم

منظورم آن حمايت‌هايي بود كه رهبر حكيم انقلاب به شكل خاص از دولت نهم و شخص رئيس جمهور
داشتند. آيا اينطور نيست؟ ... حضرت آقا انتظار حمايت‌هاي ولايت‌مدارانه دكتر را چون قبل داشتند. چه شد؟ شد داستان
وزارت اطلاعات و استعفا داده شدن وزير اطلاعات! آيا اينطور نيست؟
رهگذري كه از اول رفيق بوده و د  - ادامه همان بدون عنوان   |2012-01-19 17:59:27
من اصلاً با برخي حرفهاي شما مخالف نيستم و با خيلي‌شان موافقم. ولي اشتباه آقاي دكتر را براي رضاي خدا ببينيم، به
خاطر ولايت
عزيزم! ما اختلافي در مسير ولايت نداريم مطمئن باش. من دلم آتش گرفته كه آقا از دست دكتر هم بكشد، از
دست برخي كله گنده‌ها و متأسفانه باسابقه‌ها كه مي‌كشد. اين بس نيست! والله دلم از اين داغ است
دووراندیش     |2012-01-19 16:29:33
ما هم بی چشمداشت به احمدی نژاد رای دادیم و پاش ایستادیم اما نمیدوونم کی مشایی اوومد شد عزیز بعضی از
حامیان!!!
نکنه شما هم هموونایی هستید که در جلسات شرکت میکنید!!!
----
اینکه بی چشم داشت رای دادید، با عرض معذرت
وظیفه بوده و مطلقا هیچ حقی رو برای شما ایجاد نمی کنه. مثل نماز خوندن.// مشایی 25 ساله با دکتره، مگه همین مشایی تو
وزارت اطلاعات وظیفه نداشته؟!// من دو سه بار جوانفکر رو دیدم و در موردش قضاوت خاصی ندارم جز اینکه تنش به تنه
احمدی نژاد خورده! لطفا برید مقاله امروزش رو در ایران مطالعه کنید.
احمد  - پاسخی به رهگذری که دارد رفیق میشود!1   |2012-01-19 17:19:27
برادر عزیز علیکم السلام!
نه برادر من! باز هم به شدت مخالفم، اگه ناراحت نمیشید!
**اینکه آقا از دولت مثل قبل حمایت
نمی کنند: 2 بحث است:1- حمایت می کنند. در خبرگزاری فارس می گفتند اگر حمایت آقا نبود، ما او را تا حالا کله پا کرده
بودیم! مگر آقا همین سال قبل نبود که فرمودند که خط دولت و رهبری یکی است؟! // با توجه به زمانه نوع حمایت هم قطعا عوض
میشود. احمدی نژاد خودش گفت که آقا به او فرمودند که فعلا سکوت کند. وقتی احمدی نژاد ساکت است، آقا باید از او دفاع
کند؟!
برادر عزیز! میدانید باهنر چه می گوید!؟ در اصفهان می گوید که باید به رهبر فشار آورد تا بالاخره حمایتش را از
دولت بردارد!آقا در خانه نشینی هم از دکتر حمایت کردند.
عابر رهگذري كه مدتي توقف كرده  - منظورم را خوب نفهميديد   |2012-01-20 02:48:47
سلام احمدآقا
منظورم آن حمايت‌هايي بود كه رهبر حكيم انقلاب به شكل خاص از دولت نهم و شخص رئيس جمهور داشتند. آيا
اينطور نيست؟
منظورم من از فاصله آقاي احمدي‌نژاد، حركت‌هاي تنگه احدي بود كه حضرت آقا را تنها ميان ميدان رها
كرد
حضرت آقا انتظار حمايت‌هاي ولايت‌مدارانه دكتر را چون قبل داشتند. چه شد؟ شد داستان وزارت اطلاعات و استعفا
دادن وزير اطلاعات! آيا اينطور نيست؟
ادامه پاسخ قبل كه ظاهرا چاپ نشده در قسمت دوم جواب. خدانگهدار
----
علیکم
السلام! جواب جدا
عابر رهگذري كه مدتي توقف كرده2   |2012-01-19 17:33:41
.... ادامه مطلب
در ضمن با نظر شما كه مي‌گوييد احمدي‌نژاد تنگه احد است كاملا مخالفم. تنگه احد را آن بي‌توجهي‌ها
به فرمايشات و دستورات صريح حضرت آقا پيش آورد. شايد 11 روز خانه‌نشيني‌ها كه به هر علتي كه بود و دل دشمنان اسلام و
نظام را براي مدتي هم كه شده شاد كرد، مصداق روشني براي ترك تنگه احد بود
عزيز دلم! به خدا قسم هر روز دعا مي‌كنم
خداوند آن زاويه‌‌گيري‌ها را به فضل و كرمش و به خاطر همه اخلاص‌هايي كه دكتر در اول راه خرج داد، به زودي زود از
بين ببرد
در ضمن سخنان آن دوست دورانديشمان هم بي‌سر و ته و نامربوط است. آن آقايي كه اسمش را برده بود كه تكليفش
براي همه معلوم است و شناخته شده، اظهار نظري درباره‌اش لازم نيست
یاسمین ج   |2012-01-19 17:09:03
سلام شنیده بودم ال حبیب خیلی مشکوکه اما باورش برام سخت بود.بعدها بهم ثابت شد خیلی ادم پاکیه و حسود ها و اونایی
که مریضن این حرفها رو در اوردن براش
هنوزم باورم نمیشه
ایشون بیشترین محبت رو به من کردن.
تو فیس بوک در دفاع از
احمدی نزاد با حدود 1384 دوستی که تو ادلیستشون دارن حرف اول و اخر رو میزنن
دوستان تو رو خدا ما رو تو جیه کنین قضیه
چیه؟
اصلا باعث احمدی نژادی شدن من ایشون بوده اونم با اون بحثای منطقیشون...
خدا نگهدار
---
علیکم السلام! من که
یاد گرفتم به کسی اعتماد میکنم زود قضاوت نکنم. به نظر من هم این قضیه وبلاگشون مشکوکه. مثلا یادداشتی در جبهه
پایداری با یه اسمی هست بعد تو وبلاگش نوشته که نوشته منه! لحن نوشته هاش هم این نیست! من با یه حرکت مشکوک از رفیقم
نمیبرم! شما هم همینطور باشید!
احمد  - پاسخی به رهگذر رفیق!   |2012-01-20 04:47:09
سلام برادر! وارد بازگو شوید، کامنت کامل شما یا مرا نمایش میدهد.اما بعد:
اینکه بگویی احمدی نژاد با خانه نشینی دل
آقا را خون کرد، به نظر من اشتباه است. احمدی نژاد به جایی رسید که ببیند آیا با رفتنش مشکلات کمتر میشود یا نه؟!
شما
چطور قضاوت می کنید در حالیکه نمیدانید قضیه چه بوده!؟ لطف کنید و بروید به آرشیو خبرگزاری ها و ببینید 20 فروردین و
30 فروردین چه کسانی چه گفتند!؟ قبل خانه نشینی بود یا بعدش!؟
مسئله بعدی آقای مشایی:
شکا چطور میگویید که این آدم
تکلیفش روشن است؟! مگر شما از قلوب باخبرید؟! مگر همین آدمی که از نظر "شما" و برخی دیگر بی اصلاحیت است، رهبری
در جمع قاریان از او حمایت نکردند؟! مگر وقتی شریعتمداری تهمت زد، آقا او را مورد عتاب قرار نداد؟! هر چند که الان
دیگر عتاب آقا را هم بر نمی تابد. میشود بگویی چرا مشایی تکلیفش روشن است؟!
حسين فرخنده     |2012-01-20 17:41:48
سلام
بزرگترين كاري كه مي توان كرد در انتخابات اسفند ماه بصيرت خود را حفظ كنيم و يك نه بزرگ به اين تكفيريها گفت
و براي اقايمان امام خامنه اي و خدمتگذار مظلومماندكتر احمدي نژاد دعا كنيم
حزب الله  - تاصبح امید مقاومت باید کرد   |2012-01-28 20:33:21
جاء الحق و ذهق الباطل
ان الباطل کان ذهوقا
هرکس   |2012-03-10 12:49:12
خدایا همه ما را از خواب غفلت بیدار کن
خدایا ما را از بت پرستی(انسان پرستی)که دچار شده ایم نجات ده
خدایا کمکمان
بفهیم که نمی فهمیم
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?:
:idea::arrow:

کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

سخنانی از مشایی درباره اومانیست

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player